Companii

CA Victor Felişcan

Servicii juridice. Rezident din anul 2016.

E-mail: feliscanvictor@gmail.com     tel: 069314330

SRL Chivamax

Companie de confecţii fondată în anul 2011. A creat 22 locuri de muncă în zona rurală.

E-mail:chivamax@mail.ru   tel.: 060463999

SRL Eventual

Studiou foto care prestează servicii atât companiilor, cît şi persoanelor fizice.

E-mail: cutzchi_natalia@inbox.ru       tel.: 069065208

SRL Plante&Decor

Companie înfiinată în 2014 care e ocupa cu designul şi amenajarea landşaftului.

E-mail: plantedecor@gmail.com         tel: 079882938

SRL Special Style

Companie care produce mobilă şi articole de interior din lemn natural. Compania are şase angajaţi.

 

E-mail: iurienaval@gmail.com           tel.:067347673

SRL Ziarul Nostru

Publicaţie periodică regională cu distribuţie în 4 raioane de la nordul ţării fondată în 2014. Are 11 angajaţi şi apare într-un tiraj de 7000 de exemplare.

 

E-mail: ziarul.nostru@yahoo.com           tel: 069326061

SRL Kraftart-Com

Companie fondată în 2015. Se ocupă cu designul şi crearea accesoriilor creative pentru diferite evenimente(nunţi, cumătrii) sau pentru decorarea spaţiilor interioare. Are la moment 3 angajaţi.

 

E-mail: kraftartcom@gmail.com   tel: 060262233   website: www.kraftartcom.tk

SRL John Pix

Companie care produce suvenire turistice şi care prestează servicii de tipar în format mare. Cîştigător al primei ediţii a Cupei Antreprenoriatului Rural.

 

email: sjohnpix@gmail.com                            tel.: 069404730

SRL Vicstar Grup

Companie de producere a sucului natural prin stoarcere directă. Dispune de o linie germană de producere a sucului. Produce suc din mere, struguri, gutui şi alte fructe şi legume achizionate de la producători autohtoni .

E-mail: vicstargrup@mail.ru     tel: 060545479

SRL Roll Kebab

Compania Roll Kebab a fost înființată la 02.02.2015 și prestează servicii în industria alimentară. La moment compania are 2 angajați.

Activitatea ei se axează pe producerea de shaorma și livrarea acesteia la domiciliul clientului. Scopul întreprinderii este de a satisface necesităţile populaţiei cu produse alimentare (kebab, băuturi răcoritoare etc.).

E-mail: rollkebab1@gmail.com      tel: 069-67-93-04

SRL Mialex-Nord

S.R.L Mialex-Nord  a fost înfiinţată în anul 2003  avînd ca scop principal importul legumelor şi fructelor în stare proaspătă, din acel moment, sunt în creştere în mod constant atît cu cifra de afaceri cît şi cu numărul de parteneri noi. Adiţional compania  se ocupă şi cu producerea lădiţelor din lemn pentru fructe şi legume, este dotată cu depozit frigorific şi camera frigorifică cu atmosferă controlată de 1000 tone La moment personalul firmei este de 15 angajaţi. Mialex Nord este cunoscută pe piaţa din Rusia, Ukraina, Belorusia, Kazahstan, Azerbaidjan, România, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia,  clienţii lor fiind importatorii En-Gross şi ai reţelelor de magazine.

Tel: (+373) 69995559        Email: mialexnord@mail.ru

SRL Alfaprim&Com

SRL Alfaprim&Com este o companie specializată în renovări interioare, faţade termoizolante, tencuieli, înfinţată în decembrie 2010. Directorul companiei este Sergiu Dobrovolschi, care a creat pînă la moment 9 locuri de muncă. Cifra de afaceri a depăşit 2mln lei în anul 2014.

email: alfaprimcom@yahoo.com          tel: 069341060

Î.I. Popa Eugeniu

Acestă companie este o tipografie care combină tehnicile tradiţionale de imprimare cu cele moderne şi activează sub marca comercială Tipografia Uniprint. Eugeniu a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, facultatea Economie, după care a revenit în oraşul natal pentru a lansa o afacere. Întreprinderea are 5 angajaţi şi este în permanentă dezvoltare, producînd atît la comandă, cît şi avînd o serie de produse proprii, pe care întreprinderea le comercializează pe site-ul companiei.

Telefon: 069933121; E-mail: uniprintmd@gmail.com;  website: www.uniprint.biz

SRL Bevera Nord

SRL Bevera Nord este o companie de confecţii din Soroca. Fondatorul ei, Andrei Mârza, a reuşit să creeze 30 de locuri de muncă noi, în special pentru femei, fiind, în Incubator, compania care s-a extins cel mai repede. Compania lui Andrei Mârza a primit premiul pentru model de responsabilitate corporativă, de la PNUD. Recent, Bevera Nord a început să exporte articole vestimentare în Norvegia, graţie suportului oferit de Entranse.

E-mail: beveranord@yandex.ru   tel.:069210908

SRL Capricorn PR Design

SRL Capricorn PR Design este o companie din Soroca, specializată în plasarea publicităţii outdoor. Fondată de Bogdan Sîrghi în ianuarie 2010, compania are acum 3 angajaţi. În primele 6 luni de la deschidere, compania a avut 51 de comenzi, demonstrând că Soroca are nevoie de aşa tip de servicii. Compania lui Bogdan face prospecte, cărţi de vizită, publicitate exterioară (panouri publicitare, publicitate în transportul public) şi alte materiale tipărite.

SRL Orhideea Grup

SRL Orhideea Grup este o companie din Soroca, care prestează servicii de decor. Fondatorul ei, Corneliu Şapovalov, a lucrat în magazinul părinţilor săi timp de 4 ani. Apoi, Corneliu a decis să-şi deschidă propria companie de decorare. El face spaţiul să fie mai frumos când se organizează diferite evenimente: ceremonii de inaugurare, Halloween, Ziua Îndrăgostiţilor, sau nunţi. Această companie a decorat Incubatorul de Afaceri din Soroca atunci când aici a venit Ambasadorul Norvegiei, servind drept model de colaborare între administraţia incubatorului şi companiile rezidente.

ÎI “Ion Golovatâi”

“Ion Golovatâi” este o firmă de arhitectură din Soroca. A fost fondată în 2006 de ion Golovatâi. Peste doi ani a participat la concursul de proiecte pentru amenajarea incubatorului de afaceri. A câştigat proiectul. Apoi, firma a fost selectată să fie rezident. Incubatorul i-a oferit două oficii în centrul Sorocii şi bani să-şi cumpere un plotter şi un aparat de multiplicare. “Ion Golovatâi” execută proiecte arhitecturale, inclusiv de dezvoltare şi urbanism şi imprimarea pe format mare a imaginilor.

ÎI “Petru Zolotariov”

ÎI “Petru Zolotariov” este o agenţie imobiliară din Soroca. Petru a studiat economia în Chişinău şi a folosit serviciile unei astfel de agenţii. Apoi, a decis că Soroca tot are nevoie de serviciile unei astfel de agenţii. A deschis firma, apoi a aflat despre incubator, a aplicat, a trecut de faza interviurilor şi a devenit rezident. Acum, el şi colegul său caută potenţiali clienţi, oameni care ar dori să vândă sau să cumpere imobile în Soroca, muncind aproape toată ziua în afara oficiului, pe teren.

ÎI “Viorica Zagaievschi”

“Viorica Zagaievschi” este o firmă de contabilitate din Soroca. A fost fondată de Viorica Căinăreanu, care anterior a lucrat într-o bancă, apoi la Inspectoratul Fiscal din Soroca. Şi-a început activitatea când s-a deschis incubatorul, în ianuarie 2010. Acum firma Vioricăi Căinăreanu prestează servicii de contabilitate, consultanţă şi instruiri în programul de contabilitate C1.

ÎI “Iurie Naval”

ÎI “Iurie Naval” este o companie de prelucrare a lemnului şi de fabricare a mobilei. Fondatorul ei, Iurie Naval, este economist, dar când şi-a pierdut locul de muncă, i s-a propus să lucreze în prelucrarea lemnului, să facă detalii din lemn pentru balcoane. Apoi, a decis că poate să le facă singur. A deschis afacerea, după care s-a extins, iar când s-a deschis incubatorul, şi-a înregistrat firma şi a angajat 4 persoane. Acum, Iurie Naval, pe lângă detaliile pentru balcoane, mai face şi alte tipuri de mobilă.

GŢ Mina Vameş

Mina Vameş este fermier. El creşte iepuri şi îi vinde restaurantelor din Chişinău. Hrăneşte iepurii cu nutreţuri combinate granulate uscate, pe care le înainte le cumpăra tot din capitală. Apoi, Mina a decis să le producă acasă. Dar, pentru că înspre satul său avea probleme cu infrastructura, el a decis să înceapă producţia în Soroca. Incubatorul i-a oferit spaţiu de producere. Acum întreprinderea lui Mina Vameş atât produce nutreţ, cât şi oferă servicii, prelucrând materia primă a clienţilor.

SRL “Sotex Venit Grup”

“Sotex Venit Grup” este o companie care produce şi comercializează geamuri din termopan. Fondatorul ei, Alex Zagaievschi, este de profesie inginer. El a lucrat în departamentul de producţie al unor întreprinderi, apoi l-a administrat. Mai apoi, a fost distribuitor de geamuri din PVC în Soroca. Alex a înţeles că se poate face mai mult şi a început să producă. Incubatorul de Afaceri din Soroca i-a oferit spaţiu de producere, training şi consultanţă. Acum el are 7 angajaţi, iar afacerea creşte an de an.

SRL “REC Studio”

“REC Studio” este o companie din Soroca, care prestează servicii foto şi video. Sergiu Ursachi, administratorul companiei, era angajat la postul de televiziune din localitate când el şi câţiva colegi de-ai lui, au decis să facă nişte bani în plus filmând la nunţi. Apoi, el şi-a fondat compania şi a început să facă filme de nuntă şi fotografii de înaltă calitate. Incubatorul l-a ajutat pe Sergiu să-şi cumpere o cameră de luat vederi profesională. La sfârşitul anului 2011, “REC Studio” crease deja 9 locuri de muncă în Soroca.

SRL “Priminvest Nord”

Liviu Avricenco, fondatorul companiei “Priminvest Nord” este un expert în bănci şi finanţe. A lucrat 8 ani la bancă, mai întâi ca manager marketing, apoi ca specialist în creditare. Compania sa oferă micro-credite pentru antreprenorii cu şanse reduse de a convinge băncile să le ofere aceşti bani. Liviu şi-a deschis business-ul înainte de deschiderea incubatorului în Soroca şi a devenit rezident după un an de la deschidere. Peste numai 2 ani compania sa a crescut până la 5 angajaţi şi deja este absolventă a incubatorului.

SRL “Sorprimedit”

Sorprimedit” este o tipografie din Soroca. A fost fondată în 2009 de către Serafim Spinei şi avea 3 angajaţi. La început, compania imprima formulare, blancuri pentru diferite acte şi materiale promoţionale. Apoi, graţie grantului primit cu ajutorul incubatorului, tipografia a cumpărat echipament care permite tipărirea ziarelor. Acum“Sorprimedit” tipăreşte ziarul local “Realitatea” şi are deja 6 angajaţi.

ÎI “Ivan Muşenco”

“Ivan Muşenco” este o companie din domeniul IT, din Soroca, rezident la Incubatorul de Afaceri din Soroca de la deschiderea acestuia. Compania a absolvit deja programul.

ÎI “Semion Ţâmpov”

Semion Ţâmpov face haine speciale de protecţie pentru cei care lucrează în condiţii nocive de muncă. A studiat agronomie, apoi a lucrat 5 ani în secţia de coasere a unei companii. Acum firma sa coase echipament de vară şi de iarnă pentru câteva întreprinderi din Moldova. Incubatorul de Afaceri din Soroca l-a ajutat pe Semion să cumpere 12 unităţi de echipament. Şi-a început afacerea cu 4 angajaţi. Acum are deja 12 şi planifică să ajungă până la 16 angajaţi în viitorul apropiat.

E-mail: tsimpov@yahoo.com   tel:069734728

ÎI “Vitalie Burlacu”

“Vitalie Burlacu” este o companie de tăiere a sticlei din Soroca. Compania lucrează cu sticlă şi oglinzi pentru mobilă. Vitalie a absolvit colegiul în Chişinău. Când a deschis afacerea, nu avea deloc experienţă, fiind singurul angajat al firmei sale. Acum ei sunt 4. Firma lui Vitalie a crescut şi acum sunt pregătiţi să se mute în propria clădire, pe care au cumpărat-o în Soroca, fiind în stare să se dezvolte mai departe, fără ajutorul incubatorului.

ÎI “Maria Tomac”

Maria Tomac este bucătar. Înainte de a-şi deschide propriul business, a lucrat în mai multe locuri, acumulând experienţă. Apoi, Maria a decis că este timpul să lucreze şi să dezvolte propria afacere. Aşa că a deschis o cantină în clădirea incubatorului de afaceri. Clienţii ei erau majoritatea rezidenţi ai incubatorului, dar apoi afacerea s-a extins şi acum Maria are o sală de festivităţi în Soroca. Acolo organizează diferite evenimente sociale. Principalii săi clienţi sunt primăria, şcolile, colegiile şi alte instituţii din Soroca.

ÎI “Bulat Andrian”

Andrian este un tânăr din Soroca, cu studii în drept. Firma lui face curăţenie în spaţiile private şi publice. Mai face şi amenajarea teritoriului. A început prin curăţarea spaţiilor comune din clădirea în care locuia. Apoi, a decis să deschidă o companie în Soroca. Aşa a fost ales rezident al incubatorului. “Bulat Andrian” este compania responsabilă de curăţarea spaţiilor comune din Incubatorul de Afaceri din Soroca. În 2009, când şi-a început activitatea, Andrian a creat 4 locuri de muncă. Acum sunt de două ori mai multe.