Noutăți

Cupa Antreprenoriatului Rural – Hackathon

Cupa Antreprenoriatului Rural este un eveniment unde participanţii vor fi instruiţi şi încurajaţi să transforme ideile lor în afaceri.
În data de 21-22 noiembrie 2015 la Incubatorul de Afaceri Soroca va avea loc etapa de Hackathon.
Hachathon presupune un maraton de două zile pentru persoanele din mediul rural care doresc să iniţieze o afacere sau să o dezvolte pe cea existentă. Obiectivul de bază al concursului este de a descoperi, susține și promova tineri care pot să gestioneze o afacere de succes în localitatea lor de baștină, în diferite domenii, la alegerea lor.

În cadrul Hackathonului, participanţii vor avea parte de două două zile de instruri cu participarea unor experţi internaţionali şi locali. La finalul instruirii, juriul va selecta 5-7 echipe care vor fi beneficia de sprijin în dezvoltarea afacerilor din partea Incubatorului de Afaceri precum şi din partea unei echipe de mentori locali şi internaţionali.

Aplicare se poate face online sau completînd formularul anexat (şi expediat în versiune scanată la adresa de email info@ias.md sau direct la sediul din str. Kogalniceanu 9, or. Soroca)
http://docdro.id/dhuRGyw

Formular online: https://docs.google.com/forms/d/1ihAjSeAnS_zK09L8DGbO69rLN_fQiCYpOxKsTrcHH5A/viewform

https://www.facebook.com/AntreprenoriRurali2015
www.bci.md